NRO-verbindingsprijs 2018

Werk jij in het onderwijs? Of ben je onderwijsonderzoeker? Ding nu mee naar de NRO-verbindingsprijzen! Aanmelden kan tot 8 juli 2019.

Verbindende onderzoekers
De NRO-verbindingsprijs voor onderzoekers gaat naar een wetenschapper die zijn of haar onderzoek op een doeltreffende manier heeft vertaald naar een product of activiteit voor de onderwijspraktijk. Iedere onderzoeker die in het afgelopen schooljaar een product of activiteit heeft ontwikkeld en afgerond, kan zijn of haar project hier aanmelden. Je kunt natuurlijk ook een collega nomineren.

Verbindende leraren
NRO-verbindingsprijs voor leraren gaat naar een onderwijsprofessional die in de school of klas effectief gebruik maakt van wetenschappelijke inzichten om het onderwijs te verbeteren. Daarbij wordt ook gekeken naar de mate waarin je samenwerkt met anderen en de activiteiten die je onderneemt om de inzichten binnen en buiten de eigen school te delen. Onderwijsprofessionals die zich hierin herkennen, worden van harte uitgenodigd hun initiatief hier aan te melden. Je kunt natuurlijk ook een collega nomineren.