Negen onderzoeksprojecten van de Nationale Wetenschapsagenda komen samen op 10 maart. Onderwerp van gesprek? De jeugd van tegenwoordig en de samenwerking tussen onderzoekers en praktijk. Speciale gasten: Bas Haring en Anneke Hendrikx.

 

Je bent van harte welkom op het symposium ‘Handen ineen voor de jeugd’ op dinsdag 10 maart 2020 van 13:00 tot 17:00u in Utrecht (Het Huis, Boorstraat 107). Deze middag is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in samenwerking tussen wetenschap en praktijk binnen het thema jeugd.

Dit symposium is een samenwerking van de routes ‘NeurolabNL’ en ‘Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs’. Jeugdonderzoekers en praktijkprofessionals praten over hun onderzoeksprojecten en hoe die verweven zijn met de praktijk. Met lezingen van professor Bas Haring, hoogleraar ‘Publiek begrip van wetenschap’ en Anneke Hendrikx, projectmanager Academy bij Dopper (van de waterflesjes). Anneke vertelt hoe ze kinderen bij Dopper laat meedenken over maatschappelijke problemen.

Hieronder vind je de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma. De toegang is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

Ken je iemand anders die misschien ook geïnteresseerd is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!